Wat is Energetix

Energetix.

 Wat is Energetix

Energetix zijn sieraden waar een magneet in verwerkt is.

Werking
Simpel gezegd neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een “ energy boost”. De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Vitale cellen zetten het lichaam aan tot herstel van het zelfgenezende vermogen dat het lichaam heeft. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich beter, en pijnverlichting wordt ervaren.

Magneet therapie, waarom juist nu?
De moderne mens heeft nogal wat te verwerken: stress, slecht eten, weinig beweging en elektrosmog tasten ons gestel aan. Chronische vermoeidheid, aandoeningen van het immuunsysteem en belasting van de bijnieren zijn het gevolg.

Magneetsterkte
Energetix maakt gebruik van zeer krachtige magneten. Het zijn elektrisch opgeladen Neodymium magneten. De sterkte van de gebruikte magneten is meestal 1200 Gauss. Onze Neodymium magneten hebben een levenslange garantie op hun magnetische werking. Neodymium verliest slechts 1 % van zijn kracht in 100 jaar. De magneten zijn zo krachtig dat ze zelfs door uw kleding heen werken. De magneet beïnvloedt uw bloedcirculatie, hoe meer bloed er stroomt door het magneetveld des te groter zullen de effecten zijn. De bloedcirculatie is het best in de pols en de hals, daarom werken armbanden en kettingen ook zo goed. Door de oorlel stroomt minder bloed daarom zijn de oorbellen van ENERGETIX meer als ondersteuning te dragen. Het kan geen kwaad meerdere sieraden tegelijk te dragen.
De gebruikte materialen zijn: koper, goud, rhodium en stainless steel.


Koper-magneetsieraden

Koper kan in tegenstelling tot andere materialen door de huid opgenomen worden. Het bevordert de ijzeropname van de rode bloedlichaampjes, en kan ontsteking- remmend werken Bij het dragen van koper-magneetsieraden kunnen huidverkleuringen optreden. Dit is een natuurlijke reactie en is gemakkelijk met water en zeep te verwijderen.

Pacemaker
Het is af te raden om zonder medisch advies magneten te dragen wanneer men een pacemaker heeft, of andere levensreddende apparaatjes die op batterijen werken.

Attentie
Wanneer u onzeker bent over het gebruik van magneetsieraden, neem dan eerst contact op met uw arts. Geen van onze producten, op welke wijze dan ook, vervangt een bezoek aan arts of psycholoog.

Water is leven
Water is het element waardoor ons hele organisme kan functioneren. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water, en is hierdoor het belangrijkste bestanddeel van ons lichaam. Een evenwichtige waterbalans is zeer belangrijk voor ons hele organisme. Voor al onze biologische processen is water onmisbaar en speelt een belangrijke rol voor:

 • nieren

 • temperatuurregeling

 • hart

 • bloedsomloop

Water is het belangrijkste levensmiddel. Als we ons welzijn willen bevorderen, is het belangrijk voldoende water te drinken – minstens 1,5 tot 2 liter per dag. Echter het ene water is het andere niet, de kwaliteit is belangrijk. Met onze magnetische waterstaaf kunt u eenvoudig de kwaliteit verbeteren, simpel door onze staaf in uw glas water te zetten (na ca. 10 minuten is het water gemagnetiseerd.)


Bijwerkingen

In uitzonderlijke gevallen kan er een licht gevoel van onbehagen gevoeld worden. Dit stopt direct wanneer de armband alleen overdag gedragen wordt. De werking van de magneten heeft dan al zijn invloed gehad op de klachten. Na enige tijd kan het sieraad dan ook weer ‘s nachts gedragen worden. Of, men heeft te weinig water gedronken!

Gebruik
Miljoenen mensen gebruiken de positieve effecten van magnetische energie om hun gezondheid te verbeteren en het gevoel van welzijn en wel in het bijzonder voor:

 • meer energie

 • minder stress


Magneettherapie kan effectief zijn voor:

 • migraine

 • gewrichtspijn

 • artritis

 • tennis-elleboog

 • slechte bloedsomloop

 • hoofdpijn

 • rugpijn

 • vermoeidheid

 • depressies

 • circulatieproblemen

Kijk u is op de volgende pagina:

http://www.energetix.tv

 

Bestel de sieraden in de kapsalon of via de telefoon bij ons en niet via de webshop!

 

We hebben veel sieraden op voorraad en anders zijn ze met een paar dagen bij ons binnen. Kom gerust even langs om te kijken.