Het HairTalk Extension systeem is een haar-vriendelijk systeem. Bij het inzetten wordt
geen gebruik gemaakt van hitte, ultra-sound technologie enz. Speciale apparatuur
is dan ook niet vereist, dat maakt het HairTalk systeem simpel, snel & perfect.

De HairTalk Extensions worden met een unieke tape-technologie vastgezet
in het haar en kunnen met een speciale spray-oplossing gemakkelijk worden
verwijderd.

De 10 voordelen van HairTalk op een rij:

GEEN GEREEDSCHAP
HairTalk Extensions worden zonder speciale apparatuur
in het haar aangebracht. Elke kapper kan HairTalk aan zijn klanten
aanbieden zonder vóóraf flink te hoeven investeren. Het enige wat nodig is,is de HairTalk mini-borstel en een training om uw vaardigheden te actualiseren.

SIMPEL & SNEL
Haarverlenging, meer volume en schitterende high-lights in een
handomdraai. De HairTalk Extensions worden in 45 tot 60 minuten
in het haar aangebracht. Dat is gemiddeld 1 tot 2 uur sneller dan concurrerende systemen.
WORLD´S FINEST INDIAN REMI HUMAN HAIR
Uiteindelijk maakt de haarkwaliteit het verschil. HairTalk maakt gebruik van speciaal geprepareerd Arcos remi-haar. Dit remi-haar is 100% Indisch echt haar en 100% cuticle-on. Het haar is dus niet ontdaan van de haarschubben en niet behandeld met silicone. Daarom behoudt het altijd zijn massa, glans en "levendigheid". Plaats onze extensies bij één van uw klanten en beleef uw eigen, unieke AHA-moment als u het haar na 6 tot 8 weken verwijdert en weer aanbrengt.

ABSOLUUT NATUURLIJK
Dankzij de ultra dunne en platte tapebevestigingen integreren de HairTalk Extensions uitstekend met het eigen haar. Het resultaat? Een onzichtbaar, natuurlijk en prachtig geheel. Met HairTalk zijn er geen oneffenheden te bespeuren.

SUPER COMFORTABEL
De tapetechnologie maakt HairTalk een zeer comfortabel haarverlenging- & verdikkingssysteem. Zeker zo comfortabel is het aanbrengen van de extensies. Binnen het uur heeft u een volledige haarverlenging!

LANGDURIG EN ZEKER
Pas na 8 tot 10 weken is het noodzakelijk de HairTalk extensies te verwijderen en opnieuw aan te brengen. Dankzij de unieke haarkwaliteit kunnen de tape-extensies tot drie keer toe worden gebruikt.

HERGEBRUIK
Het verwijderen van de extensies gebeurt met een haarvriendelijke, speciale spray-oplossing van HairTalk. Vernieuw de plakgedeelten met de voorgevormde "cuttings", bereid het eigen haar van de klant voor met de daarvoor bestemde HairTalk producten en pas de extensies direct opnieuw toe.4 LENGTES
HairTalk Extensions zijn standaard beschikbaar in 4 verschillende lengtes: 6, 25, 40 en 55 cm. De unieke 6 cm lange "roots" maken het mogelijk lichte strengen in donker haar aan te brengen. HairTalk Plus Roots maakt het kleurverschil onzichtbaar.

22 KLEUREN
HairTalk is beschikbaar in 22 levendige, sprankelende natuurlijke kleuren. Van diep zwart via hoog blond tot aansprekend rood. Kortom: ongelimiteerde kleurcreativiteit op basis van 400 verschillende kleurcombinaties!

 

 


FLEXIBELE CREATIVITEIT
Het unieke HairTalk concept geeft u extra creatieve mogelijkheden voor haarlengte, volume en kleur. Met de verschillende soorten extensies, van HairTalk Regular tot HairTalk Plus en HairTalk Fun, kan naar iedere klantwens een prachtige coupe worden gerealiseerd. De unieke HairTalk Plus extensies, zeer natuurlijk, handgestoken haarstrips, maken haarverlenging & haarverdikking mogelijk vanaf de bovenzijde van het hoofd en de slapen. Alles kan:

  • schitterende trendy kleurnuances
  • Hi-Lites en Lo-Lites zonder gebruik van chemie en dus haarvriendelijk
  • asymmetrische coupes
  • deels meer lengte en/of volume