Suripanal:

S U R I P A N A L ®

Dr. van Uden’s Cosmetica

Verzorging van haar en huid op natuurlijke, biologische basis

Sinds 60 jaar besteedt Suripanal aandacht aan de verzorging van het haar en de huid. De Suripanal haarverzorgingslijn is afgestemd op elk haartype. De shampoos zijn neutraal, zodat er geen irritatie optreedt van de talgklieren in de hoofdhuid. Ze bevatten combinaties van plantenextracten en eiwithydrolysaten, die een gunstig effect hebben op uiteenlopende haartypen. Dit resulteert in glanzend, gezond en goed in model te brengen haar. De Suripanal huidverzorgingslijn is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de zeer gevoelige droge huid. De crèmes bevatten voedende stoffen alsook planten- en kruidenextracten, die in combinatie verzachtend en vochtregulerend werken. De huid wordt en blijft hierdoor mooi, gezond en soepel. De Suripanal produkten hebben een milde en zeer aangename werking.

BERKENTEERSHAMPOO® sinds 1916

De Berkenteershampoo heeft een mildalkalische basis en is geschikt voor elk haartype. Deze shampoo stimuleert de hoofdhuid en reguleert de talgafscheiding. De Berkenteershampoo is niet alleen voor normaal gebruik, maar tevens bij de meeste vormen van roos zeer aan te bevelen. Suripanal Berkenteershampoo maakt het haar soepel, glanzend en mooi vol.

EI-SHAMPOO

De Ei-shampoo herstelt en verzorgt droog, beschadigd, gepermanent, gebleekt en geverfd haar. Deze shampoo reguleert het natuurlijk vetevenwicht van het haar en de hoofdhuid en beschermt tegen de gevolgen van zon, wind, regen, chloor(zwembad) en droogte. De Ei-shampoo maakt het haar zacht en glanzend. Suripanal Ei-shampoo is tevens een ideale douche- of badshampoo.

KRUIDENSHAMPOO

De Kruidenshampoo is aan te bevelen als kuurshampoo tegen vet haar. Deze shampoo normaliseert de overproduktie van de talgklieren in de hoofdhuid. Tevens is de Kruidenshampoo, gezien de samenstelling, bijzonder geschikt voor fijn en slap haar. Hiermee krijgt het haar een extra stimulans. Suripanal Kruidenshampoo geeft het haar veerkracht en veel volume.

PROPHYLACTIC

De Prophylactic is een haartonicum tegen haaruitval en roos. Deze lotion bevat zowel vitamine B als zwavel, voor een optimale behandeling. De Prophylactic stimuleert en versterkt het haar vanuit de hoofdhuid. Zo worden met Suripanal Prophylactic en Berkenteershampoo haaruitval en roos bestreden op een verantwoorde en goede manier.

ALARZOL

De Alarzol is een speciaal samengesteld middel tegen haaruitval. Bovendien revatiliseert deze lotion de hoofdhuid. Volgens onderzoekingen reageert de aangetaste huid niet zuur, maar alkalisch. Wanneer de kale plekken regelmatig bevochtigd worden met Suripanal Alarzol, ontstaat een zuur milieu, zodat de mogelijkheid tot haargroei weer aanwezig is.

CML-COMPLEX VITAMINEN kruidentabletten

Ter ondersteuning van de Suripanal produkten is het CML-complex vitaminen. Deze combinatie van de PP-factor, sulfur, jodium en arnica bevordert de haargroei en vormt een goede ondergrond voor gepermanent en geverfd haar. Tevens verbetert het Suripanal CML-complex vitaminen de huid en de nagels. Wij noemen deze effectieve toevoeging: "Schoonheid van binnenuit!"

REINIGINGSMILK

De Reinigingsmilk is geschikt voor elk huidtype. Deze milk reinigt, zuivert en verfrist de huid op milde wijze, zodat het huidzuur niet aangetast wordt. De Reinigingsmilk verwijdert perfect en veilig gezichts- en oogmake-up. De huid wordt schoon en voelt fluweelzacht aan. Tevens heeft Suripanal Reinigingsmilk een verkoelende en kalmerende invloed op de huid.

VITAMINE E-CREME met co-enz y m Q10

De Vitamine E-crème is een voedende dag- en nachtcrème op basis van de meest actieve vorm van vitamine E: d-alpha. Deze crème houdt de huid soepel en is werkzaam rond de ogen en bij littekens. Tevens wordt de huid beschermd tegen weersinvloeden en milieuvervuiling. Door het gebruik van Suripanal Vitamine E-crème wordt de huid gladder en ziet er jonger uit.

BODYLOTION

De Bod y lotion werkt voedend en beschermend, houdt de huid zacht en soepel en heeft een aangename geur. Deze verfrissende lotion bevat een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine E, co-enz y m Q10 en lecithine. De Body lotion kan gebruikt worden na bad, douche en zonnebad en masseert gemakkelijk in. Tevens regenereert Suripanal Bod y lotion de huid.

                   De Suripanal produkten worden dierproefvrij vervaardigd

                uit grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit.

 

PRIJSLIJST 2012

 

  Omschrijving 

  Inhoud

Verk.prijs        €

 

Vitamine E-crème

 

50 ml.

     

16,55

 

Reinigingsmilk

 

 200 ml.

 

  7,95

 

Bodylotion

 

 200 ml.

 

   8,95

 

CML-Complex  

 

100 st.

 

      11,99  

 

Prophylactic

 

 200 ml.

     

      15,45

 

Berkenteershampoo

 

 200 ml.

      

      7,95

 

Berkenteershampoo

 

1000 ml.

     

      32,75

 

Kruidenshampoo

 

 200 ml.

     

     7,95

 

Ei-shampoo

 

 200 ml.

     

      7,95

 

Ei-shampoo

 

1000 ml.

     

      32,75