Kapsalon de Kap-zone in Harderwijk. 
 

5 stappen plan Kiss haircare

KIS 5 Stappenplan.

Eén van de belangrijkste pijlers van KIS is de Keratin Infusion Treatment, een herstellende kuur bestaande uit 5 stappen.
Met deze kuur verleent ik klanten een optimale en unieke service. De kuur herstelt de vocht-en proteïne balans -en dus de kwaliteit - van het haar in circa 15 minuten en bereidt het voor opeen eventuele chemische behandeling.

U creëert zo een gezonde basis waardoor haarkleuringen en permanenten langer mooi blijven.
Door de kuur worden haar proteïnen aan het haar toegevoegd die gelijk zijn aan menselijk haar.
Deze proteïnen hebben een moleculair gewicht van 150, waardoor ze diep in de haar kunnen binnendringen en zich daar langdurig kunnen vasthechten.

Stap1 :Keraclean volume shampoo
Ik was het haar goed en laat de shampoo 2-3 minuten inwerken (aan het geknisper hoort u dat de shampoo stoffen uit het haar verwijdert worden, die er niet in thuis horen) Ik spoel het haar vervolgens goed uit en maak het handdoek droog.

Heeft het haar Proteïne nodig?  (Ik doe de rek test)

Stap 2: Keraboost Infusion
(perfect voor kleuring of permanent) Ik spray 15 x op handdoek droog haar, niet uitspoelen.

Stap 3:Keramax Treatment
Ik verdeel een ruime hoeveelheid in het haar , ik laat dit 3-5 minuten inwerken, ik spoel het goed uit
en maak het haar handdoek droog.
(Naar stap 3 mag er een chemische behandeling gedaan worden)

Heeft het haar vocht nodig?

Stap 2:Keramoist Shampoo
Ik was het haar en laat de shampoo even inwerken (dit legt de eerste basis voor de opname van het extra vocht)

Ik spoel het haar goed uit en maak het handdoek droog.

Stap 3:Keramoist Treatment
Ik verdeel een grote hoeveelheid in het haar, laat dit 3-5 minuten inwerken, ik spoel het goed uit en maak het haar handdoek droog.

(Na stap 3 mag er een chemische behandeling gedaan worden)

Stap 4 en 5 identiek aan bovenstaande onder hoofdstuk "Proteïnenodig" .

Stap 4:Kerabalance Acidifier
(Perfect na een kleuring of permanent) Ik spray 20 x op handdoek droog haar,verdeel het gelijkmatig en kam het door met een fijne kam. Laat dit 3-5 minuten inwerken, spoel het zorgvuldig uit en maak het haar handdoek droog.

Stap5:Kerashield Leave-in
Ik neem een hoeveelheid ter grootte van een parel in mijn hand. Bevochtig met mijn u andere hand met water, wrijf beide handen tegen elkaar en breng het aan op het haar. Ik spoel het niet uit.

Na stap 5 kunt u het haar stylen zoals u gewend bent.

Vraag mij naar de prijs van de behandeling of mocht u nog vragen hebben laat het me weten. Ik leg het graag aan u uit. Ook als u advies wilt bent u bij mij aan het juiste adres. Ik hoop u te zien in mijn salon!

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram